HTML

ANTIBLOG - AZ AUTONÓM GONDOLAT

Friss topikok

  • S.A.: Bálvány szobrok? Bálványszobor az, amit a pogányok imádnak. Magát a szobrot. Tudtommal a katolikus... (2014.04.01. 12:00)
  • N.: Ez nem Immaculata, mert nem a Holdon lép Mária, nem a Kígyó fejét tapossa. Ez egy Mária mennybevit... (2013.07.26. 20:04)
  • Somogyi Antal: Kedves Sarolta! Örülök, hogy sikerült egy-két dolog kivételével jól leírni a livodai életet. Mivel... (2012.11.29. 17:57)
  • Somogyi Antal: Hű, ez a kommentsorozat most esett le nekem! És teljesen véletlenül a bibliai Lázárról írok. :D (2012.11.14. 23:36)
  • Somogyi Antal: :) Örülök neked Szkippi! (2012.10.13. 20:42)

2007.05.18. 16:28 Hökkentő

Szent Mihály főangyal, védelmezz minket a kűzdelemben, a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk!
Esedezve kérjük, parancsoljon neki az Isten!
Te pedig a mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a
lelkek vesztére körüljárnak a világban,
Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére!

5 komment

Címkék: angyalok

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-blogol.blog.hu/api/trackback/id/tr506012901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PKM(t) 2007.05.18. 17:31:44

ezt az imádságot a katolikus egyház betiltotta

Antal 2007.05.18. 20:12:54

Tévedés! XIII. Leó rendelte minden szentmise után végezni. Már nem mondják, de be se tiltották. Különben is amit az egyház tilt, az nem lehet imádság! Te meg nem lehetsz PKM(t), mert akkor tudtad volna! Hehe!

Ákos 2007.05.20. 14:49:31

Vannak emberek akik megpróbálnak rombolni úgy hogy közben azt a látszatot keltik ők azok akik építenek.Az előző két hozzá szólásból az egyik ellentétet szült bennem a másik pedig feloldotta ezt. Anti!Azért vagy hitelesebb számomra mert kiírod a saját neved,megmutatod a családod,van bátorságod felvállalni a vélményed és a hited.Őszintének gondollak,..........már csak azért is mert sohasem hagyod rám a hülyeségeimet.Szóval nem vagy Bólogató János de mind emellett nem taposol belém.Úgy közlöd a mondani valód hogy közben megértesz engem is.Persze nem mindig eggyezik a véleményünk. És te kedves PKM(t) a neved sem mered kiírni.Olyan gondollak mint egy orvlövészt.Az árnyékből lövöldözöl,persze a lövéshez is bátorság kell de a nyílt "harchoz" még több.Elég bátornak érzed magad hogy megmutasd te ki vagy? Szerintem az egy fair húzás lenne és persze bátor is,de te ezt majd eldöntöd.

ANTIBLOG 2007.05.20. 15:00:21

Sőt PKM(t) mégcsak nem is álnév, mint az a blogvilágban szokásos. Ez egy intellektuális erő neve, ami mivel a szeretet ellen hat - többek közt szavak által öl - démon, bukott angyal. Aki a nevét használja, az vagy nem is ismeri, csak a blogomból, vagy vesztesként került ki a vele való küzdelemből. Ha ez utóbbi, attól még sokra becsülhetem, mert ismerek még ilyen embert. Bár, akit ismerek, még a felvett nevében is jelezte vereségét.

Ákos 2007.05.20. 15:26:28

Vannak emberek akik hagyják hogy a bennük lévő szeretet kihúnyjon?Ez hogy lehet?Szerintem jó szeretni.Nekem jó érzés.De persze mindig lesznek olyanok akik megpróbálják megmagyarázni hogy a jó miért rossz.Meg kéne kérdezni azoktól az emberektől akik rombolni szoktak,hogy mikor ezt teszik nem szorít e a mellkasuk és a fejükben éreznek e valamiféle feszültséget?Az biztos nagyon jó érzés mikor szorít a mellkas és feszül az agy. Én azért nem gyűlölködök mert semmi kedvem hozzá sőt mondok jobbat szeretni van kedvem. :) Na erre nem is gondlotam............. Kedves PKM(t) a PKM(t)-t első lépésként lecserélhetnéd egy áll névre :) Na jó ez provokáció remélem nem vagyok sértő nem is annak szántam. Csak nehéz oda figyelni valakire aki az árnyékból suttog.Aki oda lép elém arra sokkal könnyeb szerintem.
süti beállítások módosítása