HTML

ANTIBLOG - AZ AUTONÓM GONDOLAT

Friss topikok

  • S.A.: Bálvány szobrok? Bálványszobor az, amit a pogányok imádnak. Magát a szobrot. Tudtommal a katolikus... (2014.04.01. 12:00)
  • N.: Ez nem Immaculata, mert nem a Holdon lép Mária, nem a Kígyó fejét tapossa. Ez egy Mária mennybevit... (2013.07.26. 20:04)
  • Somogyi Antal: Kedves Sarolta! Örülök, hogy sikerült egy-két dolog kivételével jól leírni a livodai életet. Mivel... (2012.11.29. 17:57)
  • Somogyi Antal: Hű, ez a kommentsorozat most esett le nekem! És teljesen véletlenül a bibliai Lázárról írok. :D (2012.11.14. 23:36)
  • Somogyi Antal: :) Örülök neked Szkippi! (2012.10.13. 20:42)

2007.03.31. 12:26 Hökkentő

 

MOST EGY BŐ HÉTIG NEM LESZ HÖKKENTÉS.

Az új írásokra letiltom a hozzászólás lehetőségét, mert nincs mit hozzászólni. A régiekhez persze szólhattok, de húsvétig nem nézem meg.

Hívlak a blogomra most is mindnyájatokat, gyertek! Ha egy kis csendre vágytok, olvassátok el figyelmesen a szöveget, nézzétek a képeket. Ha keresztény vagy érted miről van szó. Ha nem vallod magad kereszténynek, akkor is illik tudnod. Gondolkozz! Idejött valaki szeretetből szeretetet hirdetni. Ez nem tetszett nekünk, és megöltük. De ő ennek ellenére szeret minket!

BOTRÁNY

Felháborodsz minden igazságtalanságon? Igen, minden igazságtalanság botrány! Az igazságtalanul elvett élet pedig végtelen nagy botrány, ami eggyel, százzal, hatmillióval, tizennégymillióval vagy akármennyivel is szorozva ugyanakkora. Jó érzésű ember nem nyugodhat bele! Akinek egy hetét most követem, jelképezze számodra az összes többi igazságtalanságot is. Az a tény, hogy nekünk keresztényeknek többet is jelent, nem csökkentheti azt, amit számodra kell, hogy jelentsen!

KÍSÉRJÜK

Gyertek velem, kövessük a szenvedés útját. Dicsőséges bevonulással kezdődik, majd szenvedés és halál következik. És én hiszem, hogy nem azzal végződik!

Szólj hozzá!

Címkék: Passió

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-blogol.blog.hu/api/trackback/id/tr716013107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása