HTML

ANTIBLOG - AZ AUTONÓM GONDOLAT

Friss topikok

  • S.A.: Bálvány szobrok? Bálványszobor az, amit a pogányok imádnak. Magát a szobrot. Tudtommal a katolikus... (2014.04.01. 12:00)
  • N.: Ez nem Immaculata, mert nem a Holdon lép Mária, nem a Kígyó fejét tapossa. Ez egy Mária mennybevit... (2013.07.26. 20:04)
  • Somogyi Antal: Kedves Sarolta! Örülök, hogy sikerült egy-két dolog kivételével jól leírni a livodai életet. Mivel... (2012.11.29. 17:57)
  • Somogyi Antal: Hű, ez a kommentsorozat most esett le nekem! És teljesen véletlenül a bibliai Lázárról írok. :D (2012.11.14. 23:36)
  • Somogyi Antal: :) Örülök neked Szkippi! (2012.10.13. 20:42)

2007.05.18. 00:14 Hökkentő

Angyalkommunikáció – PKM(t)-vel

Hát az igazság az, hogy az angyalokkal való beszélgetést jó angyalokkal szerettem volna bemutatni. Ma a belvárosi csúcsforgalomban, ahogy az egyetemre siettem, eszembe jutott egy múltkori kommentváltás, amit sajnos kitöröltem. Jonatán érsek képe kapcsán írt valaki, hogy az érsek már nem is Herszonban szolgál, meg hogy jelenlegi címe Lenin utca 41. Kb 5-6 egy-egy mondatos szóváltás igen gyorsan. Alig küldtem el az én üzenetemet jött is a válasz. A másik fél aláírása mindig PKM(t) volt.

Egy percig sem hittem, hogy nem valóságos ember van a másik oldalon. 99,99 % valószínűséggel állítom, hogy nem PKM(t) nyomkodta számítógépe gombjait. Azt a 0,01 %-ot azért meghagyom neki, végül is bármi lehet. Valaki, valakik nagyon figyelik a blogot. Emlékezzünk még a feltörésre, bár ő más is lehetett. Ez az ember utána is néz, amit írok. Tud oroszul, és tudja merre keresse azokat a témákat, amivel foglakozom. Szép teljesítmény, de messze nem emberfeletti.

Érdekes a megjelölt URL címe: Set Temploma. Set óegyiptomi rossz isten, Ozirisz gyilkosa. PKM(t) Egyiptomból indul. Remete Szent Antal győzelme rajta és társain jelképesen e pogány istenek feletti győzelem. A Set templom alkotói mindenféle más egyiptomi istenekről nevezett rendek.

A kommentek annak ellenére, hogy nem PKM(t) írta, PKM(t)-től erednek! PKM(t) egy személyiséggel rendelkező eszme, ami lelkekbe ül be. Ő maga nem cselekszik, beszél, ír, hanem akikben megjelenik, azok tettei fejezik ki.

Most jön az irracionálisnak tűnő állításom: Akikben ugyanaz az angyal működik, azok összehangolt cselekvéseit is elő tudja idézni, anélkül, hogy ők tudnának róla.

Kommentelőm azt hitte talán, jó tréfa PKM(t) nevében írni. Ne is sejtette, valóban azt teszi.

Szólj hozzá!

Címkék: angyalok

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-blogol.blog.hu/api/trackback/id/tr706012905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása